Sandwichpanelen, wat zijn dat?

Sandwichpanelen / Sandwich Panelen - Wat zijn sandwichpanelen

Wat zijn sandwichpanelen?

Sandwichpanelen worden voornamelijk veel gebruikt in de industrie industriesector, bijvoorbeeld voor gebouwen op- en overslag, agrarische gebouwen, industriele koelcellen en grote distributiecentra.

Sandwichpanelen brengen een aantal voordelen met zich mee: de aansluiting op elkaar is uitstekend; bestendig tegen guur klimaat, waardoor er altijd een snelle bouwtijd mogelijk is en er minder faalkosten zijn;

De rede dat het sandwichpaneel voornamelijk in de industriesector worden toegepast is omdat het de CO2 uitstoot enorm verlaagd. Omdat sandwich panelen toe te passen zijn op zeer grote industriële gebouwen is dit voor veel opdrachtgevers de meest gekozen oplossing voor wanden. Daarnaast is de uitstraling clean en strak.

We ondervinden dat onderstaande producten het meest populair zijn voor toepassing in industriele gebouwen:

• Dak
• Gevel
• In combinatie met energie besparende oplossingen

Sandwichpanelen - Induwand.nl - Induwand


 

Induwand is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en montage van industriewanden, ook wel ‘sandwichpanelen’ genoemd.

Wij zijn actief door heel Nederland en bieden professionele en vakkundige service. Wij denken met u mee en werken zeer klantgericht.
Daarnaast hebben we een zeer ruime keuze aan sandwichpanelen en de daarbij aansluitende deuren, zowel industrie- als koelceldeuren.

Sanwichpanelen / Sandwich Panelen